ГоловнаРеєстраціяВхід О сліпуче,прекрасне і дике!
Середа, 01.05.2024, 20:30
Форма входу
Меню сайту

Пошук

Друзі сайту

Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми. Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Лютий » 25
«Дорогі краяни!


Щиро перепрошую, що через непередбачені обставини не змогла цього дня бути з вами, як заповідалося, і як я сама була планувала. Дуже шкодую, що не дасться висловити цим коротким листом усього, чим хотілося з вами поділитись: на письмі все-таки, за Лесею Українкою сказавши, не виходить так, як «в живі очі живим словом», – коли навіч було бачиш перед собою обличчя людей, з якими тебе єднає спільне почуття – гордість за те, що нашою з вами мовою і на нашій з вами землі писала одна з найвизначніших авторок європейської літератури і одна з найпрозірливіших інтелектуалок 20-ого століття.


Ми всі, ціла Україна, дуже завинили перед своєю Кассандрою, чиї геніальні художні інтуїції й масштаб прогностичного мислення щойно тепер, по упливі століття, починають оприявнюватися на повну силу. Свого часу Артур Шопенгауер писав, що націю творять не живі обивателі, а мертві герої: ті, хто задає їй духовну висоту. Дорости до Лесі Українки, стати нацією, ... Читати далі »
Переглядів: 1297 | Додав: Юлія | Дата: 25.02.2011 | Коментарі (1)


  Copyright MyCorp © 2024
Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин Український рейтинг TOP.TOPUA.NET