ГоловнаРеєстраціяВхід О сліпуче,прекрасне і дике!
Четвер, 28.03.2024, 17:35
Форма входу
Меню сайту

Пошук

Друзі сайту

Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми. Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Листопад » 21
Відома українська письменниця Оксана Забужко цими днями презентувала в Парижі свій останній роман "Музей покинутих секретів".

В інтерв'ю Бі-Бі-Сі вона розповіла про перші кроки нової книги на міжнародному ринку та виклала своє бачення місця історичної прози в сучасній світовій літературі.

Півтора місяці тому роман Оксани Забужко "Музей покинутих секретів” вийшов у світ німецькою мовою. У вересні його було представлено на Берлінському Міжнародному фестивалі, присвяченому літературі Східної Європи.


Пані Забужко так описує перші кроки своєї нової книги за кордоном: "За ті півтора місяці, що минули з часу презентації, книжка вже встигла потрапити до списку найкращих книжок осені від журналу "Шпігель”, отримати цілу низку прекрасних рецензій, на мій, навіть я б сказала, певною мірою подив, оскільки книжка все-таки достатньо великого обсягу. А німці не аж так зацікавлені Сходом, як вони нас усіх називають, починаючи на Схід від колишньої Берлінської стіни, щоб ковта ... Читати далі »
Переглядів: 726 | Додав: Юлія | Дата: 21.11.2010 | Коментарі (0)


  Copyright MyCorp © 2024
Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин Український рейтинг TOP.TOPUA.NET