ГоловнаРеєстраціяВхід О сліпуче,прекрасне і дике!
П`ятниця, 29.03.2024, 01:36
Форма входу
Меню сайту

Пошук

Друзі сайту

Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми. Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Вересень » 25
Найбільший в світі онлайн-магазин Amazon видасть англійською мовою роман української письменниці Оксани Забужко Польові дослідження українського сексу, повідомляє КоммерсантЪ-Украина.

Роман буде виданий як на папері, так і в електронному варіанті - спеціально пристосованому для читання з пристрою Amazon Kindle. Паперовий варіант поширюватиметься в усіх крупних магазинах художньої літератури англійською мовою.

Роман Забужко увійшов до списку з шести творів, які Amazon має намір видати наступної весни. До переліку також потрапили романи Донька вішальника Олівера Потча, Границя абсолютної сили Мартіна Реведрадо, Старе місто Ліна Же, Піццикато: викрадання чарівної скрипки Русалки Рех, Пепіта Хіменес Хуана Валери.

У рамках видавничої програми Amazon публікує знакові, проте, невідомі англомовному читачеві твори.

Роман Польові дослідження українського сексу є найвідомішим і найбільш комерційно успішним романом Оксани Забужко. Нагадаємо, що в грудні 2009 року вийш ... Читати далі »
Переглядів: 873 | Додав: Юлія | Дата: 25.09.2010 | Коментарі (0)


  Copyright MyCorp © 2024
Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин Український рейтинг TOP.TOPUA.NET