ГоловнаРеєстраціяВхід О сліпуче,прекрасне і дике!
П`ятниця, 19.04.2024, 13:22
Форма входу
Меню сайту

Пошук

Друзі сайту

Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми. Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Червень » 22 » Новини
15:27
Новини
Оксана Забужко працює над новими збірками есеїстики.

"До кінця року маю підготувати дві книжки есеїстики. Одну в Україні, цілковито нову. А другу — для німецького видавця, який хоче її випустити в 2012 році. До них увійдуть речі, які публікувались, а також нові есе. Підбір матеріалу - це своєрідна філігранна робота, як і підбір картин для виставки. Тобто вибрати зі старого, що публікувалося. Що дописати і доопрацювати, що додати з архіву", - розповіла вона Gazeta.ua.

Українська збірка розповідатиме про людей та книги, що змінили життя письменниці.

"Можу сказати, який буде заголовок української книжки — "З мапи книг і людей". Метафора взята від Генрі Міллера, йому належить ця ідея. Він казав, що якщо говорити про книги та людей, які змінили його життя, то він би це представив у вигляді кімнати з двома стінами. На одній стіні зоряна мапа книжок, на другій стіні зоряна мапа особистостей. "З мапи книг і людей" - це спроба укласти мою мапу. Можливо я навіть продовжу цей проект ще через десять років. Скажімо, "З мапи книг і людей — 2". А зараз готую перший випуск, для читача це буде сюрприз", - зазначила Забужко.

У планах Забужко також новий роман, але вона поки не розголошує подробиць.

"Не писатиму роману, поки нарешті не здихаюсь "Музею покинутих секретів" в інших версіях. Я вже кілька місяців вичитую переклади роману — англійською, російською та польською. Успіх "Музею" на мене звалився разом з усіх сторін. Я до нього по часу і по планах не була готова. Повторюю вже кілька місяців, що я більше таких товстих книг писати не буду. Новий роман в проекті у мене є, але поки що говорити про нього я не буду з забобонних причин. Поки не готовий заголовок, про книжку не говорю", - сказала письменниця.
Переглядів: 845 | Додав: Юлія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Юлія  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

  Copyright MyCorp © 2024
Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин Український рейтинг TOP.TOPUA.NET