ГоловнаРеєстраціяВхід О сліпуче,прекрасне і дике!
П`ятниця, 19.04.2024, 15:49
Форма входу
Меню сайту

Пошук

Друзі сайту

Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми. Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Серпень » 5 » Це "підпис здєсь"
16:27
Це "підпис здєсь"


Забужко про лист інтелігенції до Януковича: Це "підпис здєсь"

Лист української інтелігенції до президента Віктора Януковича зі схваленням його діяльності є відповіддю адміністрації голови держави на раніше опублікований лист з вимогою закрити кримінальну справу проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловила письменниця Оксана Забужко.

"Єдиний адекватний коментар, що тут можливий, це слова з незабутнього ролика із сумським мером - "підпис здєсь". Цей лист - "отвєтка" на лист "Свободу Анжелі Девіс". Адміністрація президента у стилі "Дорогой Леонид Ильич" організувала оперативну відповідь. Ці два штаби просто листуються між собою, а інтелігенція відіграє роль клоаки ... Так само, як політики наймають людей за 50 чи 100 гривень стояти під судом і зображати народ, так само вони "поюзали" відомі імена", - сказала вона.

За її словами, представники української інтелігенції доведені до такого стану, що просто були змушені підписати листи як зі схваленням діяльності Януковича, так і на захист Тимошено.

"Я ні в кого не збираюся кидати камінь, але це настільки жалюгідно, настільки по-совкому, настільки огидно... Люди, які щось у своєму житті зробили, доведені до такого стану, коли вони мусять працювати бандитською обслугою. Я маю на увазі обидва листи", - наголосила письменниця.

"Ці два листи - віртуальна реальність, яку наш олігархат створює сам для себе і втюхує як головну інформаційну подію громадянам країни, коли держава живе зовсім іншими проблемами і питаннями", - додала Забужко.

Нагадаємо, представники української інтелігенції звернулися з листом до Януковича, висловившись на підтримку проведеним ним "реформам".

Раніше інші предствники української інтелігенції написали відкритого листа на захист Тимошенко.


Переглядів: 824 | Додав: Юлія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Юлія  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

  Copyright MyCorp © 2024
Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин Український рейтинг TOP.TOPUA.NET