ГоловнаРеєстраціяВхід О сліпуче,прекрасне і дике!
Четвер, 28.03.2024, 11:36
Форма входу
Меню сайту

Пошук

Друзі сайту

Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми. Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 18

Про власні віршовані пророцтва

Ви ж розумієте, що в мене трохи інше сприйняття, бо я знаю ці тексти, але вони мене теж "порвали", як і весь зал. Я сиділа і ридала цілу годину, коли я слухала "Хлопчику, хлопчику", тому що воно сьогодні зовсім інакше сприймається. І я думала, наприклад, якою була самовпевненою дєвушкою, коли писала "Важливо - як буде. А буде - як я напишу" (вірш "А все-таки я вас любила..." - Ред.).

Це старі вірші, і пісні на них писалися до всіх цих подій, але всі вони сьогодні звучать по відкритій рані, тому й зал так реагує. А я сиджу з дещо іншим почуттям - відповідальності за оте слово, яке ти говориш, і не думаєш, як воно відлунить і як відрезонує. Знаєте, це таке відчуття...

Перечитайте "Касандру" Лесі Українки: "Ти думаєш, що правда родить мову? Я думаю, що мова родить правду". І ніколи не знаєш , чи ти написала і воно збулося, чи воно би все одно відбулося, навіть якби ти того ... Читати далі »

Переглядів: 2580 | Додав: Юлія | Дата: 18.06.2014 | Коментарі (1)

Сестри Тельнюк презентували у Києві відеоальбом "Live at the Glen Gould Studio". Його записали вживу у грудні 2013-го на канадській студії Glen Gould Studio, найбільшій в країні. Українці там записувалися вперше. Це - концертний зал у центрі Торонто з професійною апаратурою для звукозапису.

У програмі прозвучали пісні на вірші "від Шевченка до Забужко". Зокрема, на тексти популярної канадської письменниці Маргарет Етвуд. Саме для них був потрібен рояль, і це стало одним із аргументів на користь вибору саме цього залу, де є раритетний інструмент. Більшість композицій - під акомпанемент трьох віолончелей. Квиток на літак для кожної з них коштував дорожче, ніж для людини.

Галина Тельнюк наголосила, що основною метою був запис звуку. Відео слугувало для "фіксації моменту" під час живого концерту. Спеціального сценарію для відео не писали, знімали так, щоб найменше шкодити запису.

"Нас часто запитують, як ми продовжуємо це робити ... Читати далі »

Переглядів: 1327 | Додав: Юлія | Дата: 18.06.2014 | Коментарі (1)


  Copyright MyCorp © 2024
Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин Український рейтинг TOP.TOPUA.NET