ГоловнаРеєстраціяВхід О сліпуче,прекрасне і дике!
П`ятниця, 19.04.2024, 07:22
Форма входу
Меню сайту

Пошук

Друзі сайту

Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми. Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 06

Оксана забужко поділяє думку тих, хто вважає, що те, що відбувається в Києві, є спробою кремлівського керівництва утримати і закріпити свій вплив на Україну.

– Це не гіпотеза. Є абсолютно очевидні підтвердження того, що це спецоперація. Те, що відбувається в Києві, – поясню, щоб це було зрозуміло жителям колишнього радянського простору, – найбільше схоже на незабутньої пам’яті ГКЧП, коли президент СРСР Михайло Горбачов був у Форосі. Наш президент Віктор Янукович зараз в Китаї, і всі останні дні, коли він повинен був демонструвати рішучі дії, він відбувався якимись невиразними виправдувальними заявами та інтерв’ю в дусі: «Хлопці, давайте жити дружно, і все буде добре». А як люди на вулицях чекали чітких і однозначних дій президента щодо вcтановлення відповідальних за операцію з побиття мирної демонстрації на Майдані в ніч на 30 листопада. Місто кишить провокаційними групами.

Те, що відбулося минулої неділі біля президентської адміністрації, коли хтось намагався штурмув ... Читати далі »

Переглядів: 1271 | Додав: Юлія | Дата: 06.12.2013 | Коментарі (1)


  Copyright MyCorp © 2024
Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин Український рейтинг TOP.TOPUA.NET