ГоловнаРеєстраціяВхід О сліпуче,прекрасне і дике!
Четвер, 28.03.2024, 22:50
Форма входу
Меню сайту

Пошук

Друзі сайту

Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми. Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Лютий » 01
Янукович закликав іноземних інвесторів приїжджати в Україну навесні, коли жінки роздягаються...

Очевидно, в перекладі на мову нашої "політеліти", це має означати: "Пацани, приїжджайте до нас, ми вам таких тьолок поставим – зашибісь!"

"Гвозди б делать из этих людей" – вони нічого не вчаться. Бодай хтось із Адміністрації президента мав би розповісти Януковичу, що його конкурентка Тимошенко поховала себе в очах Європи як політик тоді, коли, під час "газової війни" 2009-го публічно кинулась на шию Тополанекові у стилі "м`якого порно": саме після цього епізоду, трансльованого по всіх основних телеканалах ЄС, Захід остаточно перестав сприймати її всерйоз.

А тепер Янукович наступає на ті самі граблі – з дитячою безсоромністю демонструє світові торжество нашої ПОРНОКРАТІЇ, запрошуючи в країну, наче в сауну зі шлюхами.

Боюсь, ця бідолашна совкова "еліта" щиро не розуміє, що міжнародний саміт – це не "сходняк" "нових рускіх". І що в пристойному товаристві взагалі ... Читати далі »
Переглядів: 827 | Додав: Юлія | Дата: 01.02.2011 | Коментарі (1)


  Copyright MyCorp © 2024
Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин Український рейтинг TOP.TOPUA.NET