ГоловнаРеєстраціяВхід О сліпуче,прекрасне і дике!
П`ятниця, 26.04.2024, 01:54
Форма входу
Меню сайту

Пошук

Друзі сайту

Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми. Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Січень » 20

Повідомлення про владні «напади» на українських письменників почали з’являтися у пресі ще торік, проте суттєво почастішали останнім часом. Літератори ж реагують подальшою критикою і навіть закликом до протестів.



Найбільше не пощастило письменниці Марії Матіос – примірники її роману «Вирвані сторінки з автобіографії» міліція буцімто навіть намагалася вилучити зі складів львівського видавництва. Причиною стало звернення до Генпрокуратури депутата від Компартії з метою оцінити порівняння письменницею у тексті пам’ятника перемоги у столиці із фалосом. Такі дії влади Матіос розцінила як політичне цькування.

Андрухович VS Герман

Укотре пролунали критичні заяви влади і в бік Юрія Андруховича – від заступника голови Адміністрації Президента Ганни Герман. Після інтерв’ю письменника німецькій газеті Frankfurter Rundschau, де він назвав Президента Віктора Януковича пародією на російського прем’єра Володимира Путіна, Герман порадила йому «писати романи, а не робит ... Читати далі »
Переглядів: 766 | Додав: Юлія | Дата: 20.01.2011 | Коментарі (1)


  Copyright MyCorp © 2024
Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин Український рейтинг TOP.TOPUA.NET