ГоловнаРеєстраціяВхід О сліпуче,прекрасне і дике!
Четвер, 28.03.2024, 11:18
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Оксана Забужко » Обговорення творчості Оксани Забужко » З мапи книг та людей
З мапи книг та людей
ЮліяДата: П`ятниця, 07.09.2012, 09:53 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 247
Репутація: 0
Статус: Offline
Оксана Забужко у Чернівцях на фестивалі Meridian Czernowitz презентуватиме нову книжку «З мапи книг і людей». Презентація відбудеться у суботу, 8 вересня у Вірменській церкві (вул. Українська, 30).

Письменниця очікує гарних зустрічей з чернівецькою публікою та хоче відпочити в літературній атмосфері міста. Про це Оксана Забужко розповіла кореспонденту molbuk.ua напередодні фестивалю.

- Я очікую гарних зустрічей з чернівецькою публікою. Звичайно, це буде моя робоча поїздка: виступи, зустрічі з читачами. Це напружена частина письменницької праці. Я дуже сподіваюся на те, що вдасться зустрітися з гарними людьми. Можливо, зможу трохи відпочити, щось побачити та відчути чарівну атмосферу міста. А найбільше я хочу зустрітися зі своїм майбутнім читачем, - сказала О. Забужко.

Нову книгу письменниці видав сам фестиваль Meridian Czernowitz. Оксана Забужко розповіла, чому вона підтримує його.

- Цей фестиваль дуже перспективний. Я з радістю його підтримала. За моєю книжкою гналася величезна черга конкуруючих українських видавців, але я погодилась надрукувати її саме в Meridian Czernowitz. Ця ідея – зробити Чернівці одною з європейських культурних столиць – дуже близька і рідна для мене. Упродовж цілого минулого десятиліття чула ці речі від багатьох не українців. Раніше про це говорив американець українського походження Аскольд Мельничук. Він казав: «Чого ви не створите в Чернівцях якийсь такий міжнародний фестиваль? Це місто дало багатьом культурам одночасно стільки першорядних літературних імен!».
http://molbuk.ua/chernov....gu.html
 
Форум » Оксана Забужко » Обговорення творчості Оксани Забужко » З мапи книг та людей
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


  Copyright MyCorp © 2024
Волшебная 
любовь The bold and the beautiful Pasionaria Pasionaria КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин Український рейтинг TOP.TOPUA.NET